Previous slide
Next slide

Dwars belevingswinkel

De winkel – tegen de stroom in!

Winkelen op een prachtige locatie in een voormalig Edams kaaspakhuis

Waar tot voor kort stellingen vol met kaas stonden, is het 18e-eeuwse pakhuis inmiddels gevuld met bijzondere interieurartikelen, leuke en bijzondere cadeaus en gadgets, vinyl en pick-ups.

Dwars heeft een enorm en groeiend assortiment dat nog maandelijks groeit! Producten gericht op jong en ouder, van zeer betaalbaar tot iets duurder.

m-links
m-rechts-boven
m-rechts-onder

Collecties

Bij Dwars-Edam vindt u een uitgebalanceerde collectie, accessoires, cadeaus en souvenirs

Dwars-Edam en styliste Marijke Schipper streven naar een uitgebalanceerde collectie. Met merken als Anne Claire Petit, Love this Fox, Sagstrom & Co, Use Dem, &K Amsterdam, Light & Living, Kartent, Pols Potten, Ginko, Kikkerland, Rustik Lys, Yoko, Gaafisch en Kitchen Trend staat de winkel vol prachtige, praktische en prikkelende artikelen. producten voor jong en ouder in allerlei prijsklassen.

Daarnaast is er volop vinyl aangevuld met kwalitatief goede en betaalbare pick-ups van het Deense merk Argon Audio. Luisterend naar je eventuele muzikale aankoop kun je een kopje koffie bestellen van het Edamse Koppycoffee. Ook verkopen wij de biologische koffiebonen van dit enthousiaste bedrijf.

Dwars ontwikkelt zelf ook artikelen: mooie ansichtkaarten, (verjaardags) kalenders, brood- en koekplankjes. Daarnaast wordt er gewerkt aan een serie Edamse monumenten van hout.

Accessories

Alles voor in (en ook rond) uw woning! Origineel, praktisch of gewoon mooi!

Cadeaus

Van klein tot groter. U vindt het allemaal bij Dwars! Voor jong en ouder, dame en heer.

Souvenirs

Dwars heeft bijzondere souvenirs. Onder meer zelf ontwikkeld in de vorm van prachtige broodplankjes, koekstempels, ansichtkaarten en verjaardagskalenders.

Koppycoffee

Een muziekje luisteren op de vinylafdeling met een sapje uit de regio of een biologische kop koffie van de jonge ondernemers Kaj en Gijs.

Onze merken

ARGON Audio

Argon Audio is een Deens audiobedrijf dat 20 jaar geleden werd opgericht met een duidelijk doel: producten van hoge kwaliteit leveren tegen een prijs-kwaliteitverhouding. Alles is ontworpen en ontwikkeld in Denemarken en zorgvuldig afgestemd om een prestatieniveau te leveren dat boven hun respectievelijke prijsklassen uitsteekt. Tegenwoordig maakt Argon Audio producten in verschillende categorieën, van luidsprekers, versterkers, draaitafels, draadloze koptelefoons, radio’s en streamers.

Argon TT-3
De Argon Audio TT-3 is een eenvoudige en solide hifi-draaitafel met een draaiplateau van aluminium. De TT-3 heeft snaaraandrijving en wordt handmatig bediend. Een betaalbare en kwalitatief uitstekende platenspeler.
€ 329,-

Argon TT

Platenspeler – de Argon TT is een kwalitatief prima instapmodel met goed element en geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker.
€ 199,-

Argon Audio SA 1 Versterker

Schitterend vormgegeven compacte hifi-versterker (wit) . Draadloze muziek via Bluetooth. Met draaitafelingang. Kan zich meten met veel duurdere concurrenten.
€ 349,-

Argon Forte A4

Kwaliteit voor weinig geld!
Draadloze actieve speakers, inclusief draaitafelingang met prachtig geluid!
In zwart en wit verkrijgbaar.
€ 399,-